Branchenieuws

Unilever werkt samen met sterrenchefs

Unilever Foodsolutions is een samenwerkingsverband met de topchefs Onno Kokmeijer en Peter Goossens gestart.

Kokmeijer (afbeelding van het tweesterrenrestaurant Ciel Bleu en Goossens van het Belgische driesterrenrestaurant Hof van Cleve, gaan Unilever Foodsolutions adviseren bij de ontwikkeling van nieuwe producten en zullen het bedrijf in raad en daad bijstaan.

Vers bereid
Unilever Foodsolutions wil nog betere producten en ingrediënten introduceren voor de chef in de keuken. Professionele producten die, dankzij geavanceerde en recente technologieën, zeer dicht bij 'vers bereid' komen. Dit allemaal met als doel de chef te helpen de keukenoperatie te vereenvoudigen zonder aan kwaliteit in te boeten. Hierdoor komt er voor de chef kostbare tijd vrij.

Resultaat
De carrières en enorme staat van dienst van beide chefs zullen Unilever Foodsolutions helpen nóg betere producten op de markt te brengen. De chefs zijn bij uitstek de aangewezen personen voor culinaire inspiratie.

Klankbord
Kokmeijer en Goossens zullen gaan fungeren als klankbord en nauw samenwerken met het Unilever Foodsolutions chefteam, onder leiding van Edwin van Gent.

Tijdens de bekendmaking van de samenwerking op maandag 6 september, zijn tevens de nieuwe Knorr Professional Jus gelanceerd, verkrijgbaar in de varianten kreeft, kalf en kip.

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.