Chef-kok Paul van de Bunt van tweesterrenrestaurant De Leuf in Ubachsberg presenteert maandag 30 november zijn boek 'Reis naar de Sterren'.
Voor het boek reisde Van de Bunt af naar alle 54 Europese chef-koks met drie Michelinsterren. In het boek wordt ieder verslag van de lunch of het diner geïllustreerd met een portret over de chef en foto's.
Gerechten
Ook creëerde Van de Bunt na elk bezoek een toepasselijk gerecht waarbij hij zich liet inspireren door de inspiratie die hij opdeed bij het bezoek. Deze staan beschreven in het bijna driehonderd pagina's tellende boek.
Niet even goed
Van de Bunt vindt niet alle chef-koks even goed en/of onberispelijk. "Nee, dat is een grote misvatting", aldus de chef-kok op de website van het boek. "In één opzicht zijn ze nagenoeg wel gelijk: de gerechten worden vrijwel altijd met veel liefde op smaak gebracht. Toch zijn er chefs bij die zich er wel wat gemakkelijk vanaf maken."
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Klik hier.

