Branchenieuws

Van hemels vocht tot duivels bocht

Wijnkopers, schrijvers en 'de tekenaars' van restaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl, hebben het boekje 'Van hemels vocht tot duivels bocht' gecreëerd.

In het boekje staan cartoons en anekdotes over wijn. Het dankt zijn ontstaan aan de jaarlijkse lunch van de sociëteit 'Het potloodje in de Sluis' bij Kaatje bij de Sluis.

Traditie
In ruil voor de tekeningen krijgen de tekenaars een lunch aangeboden door het restaurant, een decennialange traditie. Tijdens één van die lunches is het idee voor het boekje ontstaan. 'Van hemels vocht tot duivels bocht' is samengesteld door Hans IJsselstein Mulder.

Diverse bekende Nederlanders en/of horecamensen hebben er ook aan meegewerkt zoals Henk Westbroek, Ronald Giphart, Harald Hovenkamp en Fons van Groeningen.

Boekinformatie
Van hemels vocht tot duivels bocht. Auteur: Hans IJsselstein Mulder. ISBN: 9789077496121. Verkoopprijs: 9,90 euro. Uitgeverij: Stichting Pers & Prent.


Ook onze horecanieuwsbrief ontvangen? Klik
hier.
Horeca Entree zit ook op
Twitter.