Elk jaar worden op de Horecava de Horecava Innovation Awards uitgereikt. Vanaf de komende editie mogen deelnemers hun inzending verdedigen. Er zijn vier categorieën: Food & Beverage, Interior & Design, Equipment & Services en Concepts & Co-creation.
Voor veel deelnemers betekent het winnen van een award een stevige omzetimpuls en veel publiciteit in vakpers en publieksmedia", aldus een woordvoerder.
Inschrijven
Per categorie zijn criteria vastgesteld waarbij de jury vooral kijkt naar de invloed op omzet, marge, kosten, veiligheid, kwaliteit en aangenamer werken voor horecawerkgevers en -nemers. Inschrijven kan tot vrijdag 12 november.
Iedere leverancier kan inzenden, ook als hij niet exposeert op Horecava, de grootste, Nederlandse vakbeurs voor de horeca.
De jury
De jury bestaat uit ondernemers, deskundigen en vakjournalisten. Ze maakt in de derde week van november de nominaties in de vier categorieën bekend. De winnaars worden tijdens de officiële opening van de Horecava op maandag 10 januari bekendgemaakt.
Verdedigen
Voor de komende Horecava is de juryprocedure aangepast en krijgen de genomineerden de kans om hun eigen product te verdedigen voor de jury, op dinsdag 30 november. De jury zal mede aan de hand van deze presentaties beslissen wie de winnaars van de Horecava Innovation Awards 2011 zijn.
Afbeelding
Op de afbeelding Joke van der Wijngaart, beursmanager Horecava, en Emidio da Silva van de DaSilva Leaftender. Dit was de winnaar van de categorie Concepts & Co-creation én de overallwinnaar van Horecava 2010.
Hyves-account Proost! Magazine
Gratis horecanieuwsbrief Proost! Magazine
Twitter-account Proost!
Magazine
& Horeca
Entree

