Branchenieuws

Wildacademie start met opleidingsactiviteiten

De Nationale Wildacademie start in september weer met het nieuwe lesjaar. Cursisten leren er tien wildsoorten te bereiden.

Geïnteresseerden kunnen de keuze maken uit het volgen van workshops. Het zijn bijeenkomsten met diepgang waar de nadruk ligt op zelfwerkzaamheid. Voor diegenen die specifiek geïnteresseerd zijn in de bereiding van één of enkele wildsoorten, worden demonstraties verzorgd.

Zowel de workshops als de demonstraties worden afgesloten met een proeverij, waarbij een goed glas wijn niet ontbreekt.

De Echoput
De activiteiten worden in beginsel georganiseerd in de accommodatie van Kook- en wijnschool van Hotel Restaurant De Echoput in Hoog Soeren. Afhankelijk van de belangstelling zijn ook andere locaties mogelijk, te denken valt aan een in-companyprogramma.

De bijeenkomsten (inclusief maaltijd en een glas wijn) worden verzorgd door SVH Meesterkok/poelier Theus de Kok, werkzaam bij het restaurant van De Echoput.

Wildacademie
De Nationale Wildacademie is een exclusieve samenwerking tussen Hotel Gastronomique de Echoput, de Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren en de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging (KNJV).

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.