Het concept Boerske van chefs Dennis van Deutekom en Shahram Olyaie breidt zich nu ook uit buiten de Hornbach-filialen.
Bij Boerske komen de producten vers van het platteland, hebben de broodjes boerse bijnamen en moet de Hollandse inrichting ambachtelijkheid en no-nonsense uitstralen.
Tot nu toe zaten alle Boerske-vestigingen in een Hornbach-filiaal, maar medio september opent een zelfstandige in het centrum van Zaandam. De zaak heeft een open keuken, verse-sappenbar, buitenverkooppunt, privéruimte en bezorgservice.
Assortiment
Boerske bedient gasten met zowel grote als kleine trek: van koffie met croissant of belegd oerbrood met versgeperste jus tot een Boerskeburger met Vlaamse frieten. "Of het nu gaat om het populaire Broodje TokTok (gebakken kipfilet op oerbrood), een broodje warme beenham, broodje gezond of wat specifiekers met braadworst, zuurkool en goudgebakken uien, wij maken het iedere dag vers", zeggen Deutekom en Olyaie.
---
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief Fastservice Entree.
Abonnement Fastservice Entree.

