Fastservice

Beter Leven-keurmerk bij restaurants La Place

La Place is naar eigen zeggen de eerste restaurantketen die haar gasten producten serveert met het Beter Leven-keurmerk.

Het kalfsvlees en de biologische, dagverse zuivel van La Place krijgen 3 sterren en de eieren 2. Met de sterren geeft de Dierenbescherming aan in welke mate rekening is gehouden met dierenwelzijn bij de productie.

Filosofie
La Place-directeur Walter Seib: "Het ontwikkelen en voeren van biologische, duurzame en diervriendelijkere gerechten en producten staat centraal in de filosofie van La Place. We zijn dan ook zeer verheugd deze eerste officiële kwalificaties voor onze inspanningen behaald te hebben."

Uitbreiden
"Het aanbieden van diervriendelijkere producten is een continu proces. Waar wij kunnen, spannen we ons als horecabedrijf in om dit proces vooruit te helpen. De expertise van de Dierenbescherming stelt ons mede in staat om in de toekomst het assortiment van diervriendelijke producten verder uit te breiden."

Een pluim

Directeur Frank Dales van de Dierenbescherming: "La Place laat hiermee zien dat het mogelijk is om ook in de horeca grootschalig invulling te geven aan de toenemende wens van de consument om diervriendelijker en duurzamer te consumeren. Dat verdient een pluim en onze erkenning met het Beter Leven-kenmerk."
 

---
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief
Fastservice Entree.

Abonnement
Fastservice Entree.