Fastservice

Consument sorteert afval thuisbezorgmaaltijd

Twee derde van de Amerikaanse mensen die een maaltijd laat thuisbezorgen sorteert het verpakkingsafval.

Ook zijn 8 op de 10 mensen bereid om het afval in speciale recyclebakken te deponeren, bijvoorbeeld bij McDonald's of Starbucks. Verder is 51 procent bereid meer te betalen voor de maaltijd als het restaurant afval recyclet.

Potentieel
Ook zeggen 3 van de 4 restaurants dat hun gasten aan hen vragen ze recyclen. "Gasten zijn duidelijk bereid om deel te nemen aan de recycle-processen van restaurants", zegt een woordvoerder.

"De gemiddelde consument gaat 3 tot 5 keer per week uit eten. Dat betekent dus een enorm potentieel voor hulp bij het recyclen."

Een trend
Ten slotte blijkt dat twee derde van de Amerikaanse restaurants al recyclet. Een derde doet dat niet en 20 procent is het van plan. "Als er 1 ding duidelijk wordt van deze ontwikkelingen, is dat recyclen een trend is en geen rage."

Bron: National Restaurant Association.

---
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief
Fastservice Entree.

Abonnement
Fastservice Entree.