Voor de Week van de Smaak worden Helden van de Smaak gezocht. Deze keer kunnen dat ook ijsbereiders zijn.
Dit jaar is het thema namelijk ambachtelijke zuivel en boerenkaas. Naast ijsbereiders kunnen dus ook kaasmakers en zuivelproducenten meedingen. Een Held van de Smaak is een voorloper binnen zijn vakgebied, een pionier in zijn branche.
Voor het eerst dit jaar kunnen potentiële helden ook zichzelf voordragen.
De Week van de Smaak vindt plaats van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober. Een week lang zetten honderden deelnemers verspreid door het hele land het aantrekkelijke aanbod aan lekkere, eerlijke en duurzame streekproducten op de kaart.
Hoofdstad van de Smaak 2011 is Groningen. Tijdens de officiële opening van De Week van de Smaak wordt onthuld wie de Helden van de Smaak 2011 in elke provincie zijn.
Bron: Vakblad IJs.
---
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief Fastservice Entree.
Abonnement Fastservice Entree.

