Fastservice

IJgenweis eten & drinken opent in Bovenkarspel

In het Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel opent vrijdag 27 mei IJgenweis eten & drinken. Dit is een duurzaam horecaconcept van SAB Catering.

Er wordt gebruik gemaakt van verse, ambachtelijke en duurzame producten. In het nieuwe pand heeft SAB zowel een restaurant als een cafetaria geopend. Op de kaart staan voornamelijk biologische producten en streekproducten.

Bijvoorbeeld bier uit Bovenkarspel, vruchtensappen van ’t Keetje, Andijkse schapenkaas en Enkhuizer Jutter.

Zakelijke markt
Horecamanager Marco Nooder: "We hebben de afgelopen tijd al veel bezoekers gehad. We hebben ook ontzettend veel geluk met het mooie weer. Varen, zonnen, wandelen, minigolfen en zelfs overnachten is allemaal mogelijk hier in het Streekbos. We willen nu ook de zakelijke markt meer betrekken bij dit gebied."

Proeverij

Om de opening te vieren is er op vrijdag 27 mei voor genodigden een proeverij van diverse IJgenweis-gerechten. De dag erna is er vanaf 10.00 uur voor jong en oud van alles te doen. Zo is er een springkussen, kunnen bezoekers zich laten schminken en zijn er natuurlijk diverse hapjes en drankjes te krijgen.

Eerder al gaf SAB Catering aan het concept IJgenweis uit te rollen. Het werd ontwikkeld voor Staatsbosbeheer.
 

---
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief
Fastservice Entree.

Abonnement
Fastservice Entree.