Partycateraar Maître Frédéric start een duurzaam cateringlabel in samenwerking met chef-kok Frank van der Zande van Umoja Food.
Hiermee willen beide partijen inspelen op de wens van de markt om een hoogwaardige totaalbeleving te creëren met respect voor mens, dier en milieu. De partycateraar uit Berkel en Rodenrijs gaat zich richten op de verkoop en logistieke organisatie van het duurzame cateringlabel.
Van der Zande (afbeelding) draagt zorg voor het continu innoveren op het gebied van duurzaam koken.
Van der Zande
Van der Zande is een pionier in Nederland op gebied van duurzaam koken. Hij startte in 2006 het eerste duurzame en klimaatneutrale restaurant: Umoja. In een korte tijd werd deze groene hotspot dé plaats om hip en met een goed gevoel te eten en drinken.
Tegenwoordig richt Umoja Food zich volledig op koken op locatie.
---
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief Fastservice Entree.
Abonnement Fastservice Entree.

