Fastservice

Nieuwe handleiding realisatie bedrijfsrestaurant

Veneca heeft een handleiding ontwikkeld voor het bouwen en inrichten van bedrijfsrestaurants en -keukens.

Dat schrijft de organisatie op haar website. De handleiding is ontwikkeld omdat het voor architecten, installateurs en bouwbedrijven steeds moeilijker is te navigeren in het groeiende woud van wettelijke verplichtingen.

Niet bekend
"Het scala aan wettelijke regelingen en richtlijnen op het gebied van het bedrijfsrestaurant is in de praktijk niet bij alle betrokkenen bij het bouw- en inrichtingsproces bekend", schrijft Veneca.

"Als gevolg hiervan worden fouten bij de bouw en inrichting gemaakt die later slechts met veel geld en moeite kunnen worden hersteld. Met de vernieuwde handleiding worden dure fouten voorkomen en kan bij de bouw flink op tijd en kosten worden bespaard."

Doelgroep
De handleiding is bestemd voor zowel de leden als niet-leden van de brancheorganisatie. Nog meer dan in voorgaande edities is de doelgroep van deze handleiding iedereen die betrokken is bij de (ver)bouw of inrichting van een bedrijfsrestaurant.

Bron: Veneca.

---

Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief Fastservice Entree.
Abonnement Fastservice Entree.