Het Vlaamsch Broodhuys opent zaterdag 13 februari haar tweede Baker's Cafe in Amsterdam.
Bij dit concept is naast broodverkoop plaats voor ontbijt, lunch of Vlaamsch thee-uurtje. In juni opende het Vlaamsch Broodhuys haar eerste Baker’s Cafe in Amsterdam. Daarbij verrichtte chef-kok Sergio Herman van restaurant Oud Sluis in Sluis de officiële openingshandelingen.
Buurtfunctie
Vanwege het succes van de eerste vestiging die vooral een buurtfunctie heeft, besloten eigenaren Diante en Dimitri Roels ook de al bestaande, slechts broodverkopende zaak aan de Haarlemmermeerstraat om te bouwen tot een Baker's Cafe.
"En die buurtfunctie is in de Haarlemmerstraat helemaal belangrijk", aldus Diante Roels. "Wij hebben daar al een vaste klantenkring van het eerste uur en dat zijn onze beste ambassadeurs."
Opening
Bij de opening van de tweede vestiging verricht dan ook een buurtbewoner de officiële openingshandelingen: advocaat Frank Bakker. Hij zal symbolisch het eerste Grand Mère aansnijden, het brood waar het allemaal mee begon.
Alle gasten krijgen die dag een zoet hartjesbrood mee met het oog op Valentijnsdag.
---
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

