Financiën

Succes nieuw fastserviceconcept Burgerz

Het nieuwe fastserviceconcept Burgerz, dat homemade-burgers serveert, presteert beter dan ze had durven dromen.

Burgerz ging in december 2010 in Den Haag open en heeft sindsdien ruim zesduizend hamburgers verkocht. Vooral de zogeheten The Mother of All-burgers wordt goed verkocht; deze ging al duizend keer over de toonbank.

Handhaven
"Wij zijn positief verrast door deze aantallen; een resultaat waar wij alleen maar van hadden durven dromen", aldus eigenaar Ron Peerenboom. "Nu is het zaak om deze aantallen te handhaven.

"Daarom zijn wij achter de schermen druk bezig met het continueren van de kwaliteit en het ontwikkelen van nieuwe burgers."

Hamburgerz
De vulling van de zogeheten Hamburgerz varieert van rundvlees tot kip en van tonijn tot zalm met huisgemaakte salsa's. Daarnaast serveert Burgerz bijpassende voor-/nagerechten en maaltijdsalades.

Er wordt altijd honderd procent vlees, vis of vegetarisch gebruikt voor de burgers, alsmede verse ingrediënten.

---
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.

Facebook-account
Horeca.