Innovatie

A'dams Eten Bij Mij nieuw restaurantconcept

Restaurant Eten Bij Mij in Amsterdam introduceert een nieuw concept: er is telkens maar 1 groep aanwezig.

Het restaurant opende zondag 3 juli aan de Albert Cuypstraat en wil inhaken op de trend dat Nederlanders steeds liever thuis of in eenvoudige restaurants eten. Het is telkens open voor 1 groep van 15 tot en met 32 personen die een lunch, borrel of diner wensen.

De precieze invulling wordt van tevoren afgestemd op de wensen van de gasten. Een driegangendiner kost er minimaal 35 euro, inclusie dranken.

Binnenlopen
Doordat er nooit meer dan 1 groep in het restaurant aanwezig is wil Eten Bij Mij privacy en gezelligheid garanderen. Net als thuis kunnen de gasten altijd even binnenlopen in de keuken en een hapje proeven terwijl de koks het eten bereiden.

Ook bij de inrichting is het huiselijke aspect in acht genomen.

Initiatief

Eten Bij Mij wordt gerund door de 23-jarige afgestudeerde hotelschoolstudent Michiel Stoffels. "Een restaurant op één van de fijnste plekjes van Amsterdam, dat is een droom die nu verwezenlijkt is. In Amsterdam is het lastig met groepen een leuk en betaalbaar restaurant te vinden waar je ook echt alleen met jouw vrienden of familie kunt eten."

"Nu heb ik zelf zo’n plek gecreëerd. Eten Bij Mij geeft je het gevoel thuis te zijn, maar biedt toch de service en het comfort die in je eigen huis tijdens het bereiden van een groot diner vaak mist. En het eten is natuurlijk lekkerder."

Aanschuifavonden
Het restaurant kent tevens aanschuifavonden, dan kunnen ook individuele gasten in het restaurant terecht. Zij nemen dan alle plaats aan een lange tafel zodat er met iedereen gekletst kan worden.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.