Fred Beekers van Resto VanHarte is de winnaar van de eerste 100% LEF in Hospitality Award.
Dit schrijft Congreswereld. De bekendmaking van de winnaar was gisteren tijdens de jubileumbijeenkomst van HSMAI (Hospitality Sales en Marketing Association International).
Resto VanHarte
Na diverse sprekers op het podium te hebben gehad, werd bekendgemaakt dat Beekers de eerste prijs in ontvangst mocht komen nemen. Hij is initiator van het sociale restaurantconcept Resto VanHarte dat mensen die in meer of mindere mate in een sociaal isolement zitten of dreigen te raken de gelegenheid krijgen om een maaltijd te nuttigen, contacten te leggen, met anderen te praten en te horen wat er speelt in hun wijk.
De jury
De jury roemde Beekers vanwege zijn visie, vernieuwing, duurzaamheid en transparantie. Ook benadrukte ze de nieuwe doelgroep van maar liefst 1,5 miljoen mensen, waarmee het belang van dit concept gelijk duidelijk is.
Stilletjes gehoopt
Beekers, die gelijk zijn aanwezige collega's op het podium haalde om ze te laten delen in de eer, gaf in een eerste reactie aan dat hij het stilletjes wel hoopte, maar zeker niet had verwacht had. "Ik dacht eerder dat we een eervolle vermelding of zo zouden krijgen. Het is zo geweldig, zo heerlijk dat we bewijzen lef te hebben omdat we mensen binnenhalen die we betrekken bij de samenleving. Je doet het gewoon."
In het winnen van de 100% LEF in Hospitality Award ziet Beekers de bevestiging dat ze op de goede weg zitten, aldus Congreswereld.
Genomineerden
De genomineerden voor de 100% LEF in Hospitality Award waren: Angélique Schmeinck (CuliAir), Kitty & Benno Leeser (Gassan Diamonds), Chris Luken (Hotelbon), Fred Beekers (Van Harte Resto's), Michael Levie (citizenM Hotels), Paul Hermanides (Amsterdam Village Company), Sandie van Doorne (House of Bols), Sarriel Taus (Fifteen), Rogier Braakman & Gui de Vries (Sandton Hotels), Jonnie & Thérèse Boer (De Librije) en Duncan Stutterheim (ID&T).
Ook onze horecanieuwsbrief ontvangen? Klik hier.
Horeca Entree zit ook op Twitter.

