Innovatie

Campagne voor CO2-compenserende horeca

FlairClimateFund roept restaurants op hun eten van juli tot en met september klimaatneutraal aan te bieden.

Daarvoor start FairClimateFund een campagne. De oproep geldt ook voor cateringbedrijven en evenementenlocaties. Alle organisaties krijgen een persoonlijke mailing; radio- en tv-spots versterken de campagne.

Restaurants, cateringbedrijven en evenementlocaties kunnen hun CO2-uitstoot eventueel online berekenen.

Meer gasten

Ingrid de Rooij, medewerkster FairClimateFund: "Er zijn al verschillende cateraars en restaurants die hun diensten (ook) klimaatneutraal aanbieden. Hierdoor kun je als onderneming een grotere gastenkring bereiken en bedienen."

FairClimateFund

Het FairClimateFund helpt particulieren, bedrijven en non-profitorganisaties met het scannen, reduceren en compenseren van de CO2-uitstoot. De compensatieprojecten zijn duurzaam en komen arme gezinnen in ontwikkelingslanden ten goede.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.