Gasten van restaurant De Harmonie in Rotterdam kunnen een tafeltje in de moestuin reserveren. Schoffelen mag ook.
De nieuwe moestuin van De Harmonie is geheel ommmuurd. Patron-cuisinier Siebren Meerma en sous-chef Marco Somer verbouwen er hun eigen groenten en cressen. Nu staat er ook een tafeltje voor (privé)lunch of -diner.
Dit kan gereserveerd worden door 2 of 4 personen.
Schoffelen
Het zogeheten moestuinarrangement is inclusief eigen bediening en natuurlijk groenten op het bord die uit de tuin komen. Het menu dat wordt geserveerd bestaat uit 7 gangen en staat niet op de kaart. En gasten die de moeite nemen om 5 minuten te schoffelen krijgen een aperitief van het huis.
De tuin werd voor het eerst in gebruik genomen door Angelie Kaag en Cécile Wijdenes (afbeelding), eigenaressen van Lily’s Cupcakes en goede vriendinnen van Siebren.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

