In Haarlem is zaterdag 28 en zondag 29 mei het Fabulous Food Festival dat culinair genieten en duurzaamheid combineert.
Het is de tweede keer dat het festival plaatsvindt. De thema's dit jaar zijn food & fun, food for the future, food for thought. Er zijn allerlei kookdemo's, workshops, proeverijen en volop entertainment.
Natuurlijk is er ook een foodmarkt. De aanwezige producenten maken (zoveel mogelijk) gebruik van biologische (streek)producten en serveren hun gerechten op biologisch afbreekbaar servies.
Hip en puur
"Lekker eten en drinken is een feestje", schrijft de organisatie. "Ecofood anno nu is hip, puur, verantwoord en een genot voor fijnproevers. Het Fabulous Food Festival wil laten zien hoe culinair genieten en duurzaam hand in hand kunnen gaan."
"Puur, fijnproeven, streekproducten, duurzaam en eco-gastronomie (culinair genieten met respect voor mens, dier en milieu) staan dan ook centraal."
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

