Innovatie

F&b-professionals gaan op zoek naar trends

De AF&BM houdt maandag 28 september een bijeenkomst met als thema 'Food and beverage in beweging'.

Deze dag staat in het teken van food and beveragetrends op concept- en productniveau en is alleen toegankelijk voor leden van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM).

Sprekers
Sprekers deze dag zijn Anneke Ammerlaan, foodconsultant gespecialiseerd in trends, en Hans Steenbergen, internationaal trendwatcher en hoofdredacteur van het e-magazine foodinspirations.

Discussie
Tijdens de afsluitende trenddiscussie, onder leiding van dagvoorzitter Sander Allegro, wordt gekeken of de al besproken trends vernieuwend zijn en hoe een ondernemer er zijn voordeel mee kan doen.

Bestuursfuncties
Daarnaast vinden bij AF&BM wisselingen van bestuursfuncties plaats. De huidige voorzitter Rembert Vonk, werkzaam als revenue manager bij Accor Hospitality, draagt zijn functie over aan Richard Francke, f&b-manager bij Hotel Theater Figi & Slot Zeist.

Wouter van Poppel, f&b-director bij Hotel Okura in Amsterdam, zal de functie van vicevoorzitter voor zijn rekening nemen. Bernard Lensink, general manager a.i. van Landgoed Duin & Kruidberg, draagt zijn functie als penningmeester over aan Ingrid de Vries, operations manager bij Mercure Hotel Amsterdam.

Overig lid is secretaris Arjan Maas, operationeel directeur Amstelborgh/Borchland. Rembert Vonk zal aanblijven als bestuurslid.

AF&BM
De AF&BM is een vereniging voor food and beverageprofessionals. De AF&BM organiseert jaarlijks vijf themabijeenkomsten, een nieuwjaarsdiner en het Social Event.

De bijeenkomst 'Food and beverage in beweging' vindt plaats in het hoofdkantoor Benelux van Unilever in Rotterdam.

Afb.: het AF&BM-bestuur met alle founding partners voor Hotel Okura.


Meld u ook eens aan voor onze
nieuwsbrief.