Innovatie

Finale Koks Innovatie Trofee 2009

Op de Deli XL Foodservice Fair in Apeldoorn is dinsdag 15 september de finale van de Koks Innovatie Trofee 2009.

Hiervoor strijden veertig producenten en concepten, een recordaantal inzendingen, om de prijs. De deelnemers aan de Koks Innovatie Trofee 2009 zijn verdeeld over drie categorieën: apparatuur, concept & management en food & beverage.

Best of All
Daarnaast wordt de Koks Best of All Trofee 2009 uitgereikt. Deze is bestemd voor producten en concepten die zich twee jaar of langer in de praktijk hebben bewezen. Voor deze nieuwe trofee zijn veertien inzendingen binnengekomen.

Publieksprijs
Ten slotte wordt de publieksprijs uitgereikt; hiervoor kan eenieder zijn stem uitbrengen via de website van Het Kokskwartet.

De jury
De publieksprijs buiten beschouwing gelaten, stelt een zeskoppige vakjury vast welke deelnemers in de prijzen vallen. De jury bestaat uit Jan van den Brekel (hoofd voeding bij stichting ’t Heem in Berkel-Enschot), Nelleke Meinders (Directeur BGP Opleidingen), Lena Hillenga (beleidsmedewerker LOC-LPR, Landelijke Organisatie Cliëntenraden), René van der Gun (hoofd Civiele Dienst van Delta Psychiatrisch Centrum), SVH Meesterkok Sjaak Jobse (manager productiekeuken Tafel Thuis van Zorgstroom in Middelburg) en Theo Pieper (Vice-president Koksgilde Nederland en voedingsadviseur bij Livio).

Uitreiking
De uitreiking van de prijzen vindt plaats op woensdag 15 september. De twee Mijn Tent is Top-winnaressen Rianne Sleeuw en Annelie van den Bos vertellen dan ook over hoe ze met een ogenschijnlijk eenvoudig concept, de oer-Hollandse keuken, succesvol zijn.

Initiatoren van het geheel zijn Het Kokskwartet, de VHVG Food & Hospitality Management en Deli XL.


Meld u ook eens aan voor onze
nieuwsbrief.