In Rotterdam is zaterdag 24 en zondag 25 september Foodlab, waar geproefd kan worden van de menukaart uit 2020.
Dat schrijft Zestz. Het Foodlab is onderdeel van Imagine 2020, een festival waarin kunstenaars hun visie op klimaatverandering geven. Het Foodlab richt zich op oplossingen om iedereen in de toekomst goed en gezond te laten eten.
Ganzenkroket
Daarbij wordt vooral geproefd. Zo is er de 'keuken van het ongewenste dier' met kroketten met wilde-ganzenvleesvulling. Ook zijn er in het wild geplukte planten eetbaar (gemaakt voor het grote publiek).
Technokeuken
Verder is er aandacht voor de stadslandbouwkeuken en de vlees-noch-viskeuken met onder andere eiwitrijke insecten en de snackbar non*fish*a*li*cious. Ten slotte is er de technokeuken waarin voedselsupplementen worden gemaakt van B-keuze-ingrediënten en voedsel dat over de datum is.
Bron: Zestz. Organisatie Foodlab.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

