Innovatie

FSIN-congres: leren van de foodretailsector

Het FSIN houdt woensdag 22 juni een congres over hoe de foodservice kan leren van de foodretail.

"Foodretail is kampioen efficiency en systematisering. Foodservice is kampioen in lekker, gemak, service en gastvrijheid", aldus het Foodservice Instituut Nederland (FSIN). "Die twee moeten van elkaar (kunnen) leren."

"Zo kan foodservice iets opsteken van foodretail als het gaat om het bouwen van formules of het selecteren van leveranciers en assortimenten op basis van categorymanagement. Maar er zijn meer zaken waar de foodservice wijzer van kan worden."

Professionalisering
De professionalisering van de foodservice die stap voor stap meer zichtbaar wordt heeft immers gevolgen voor de hele keten, meent het FSIN. "Ook grossiers en leveranciers zullen zich moeten aanpassen."

Het congres is vrij toegankelijk voor FSIN-leden. Het aantal plaatsen is beperkt.

Bron/meer informatie: FSIN.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.