Innovatie

Gault&Millau Talentvolste chef: Dennis Huwaë

Tijdens de twaalfde Gault&Millau Awards in de Utrechtse Jaarbeurs is Dennis Huwaë van Daalder in Amsterdam uitgeroepen tot Talentvol Chef van het Jaar. 

Ieder jaar kent Gault&Millau ter gelegenheid van de verschijning van de nieuwe editie van de Gault&Millau Restaurant- en Hotelgids een aantal awards toe aan horecaprofessionals en -bedrijven die zich op bijzondere manier hebben onderscheiden. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, aan het slot van de openingsdag van de vakbeurs Gastronomie | Fine Food Professional. 

Precisie en subtiliteit
Gault&Millau over Dennis Huwaë, ook al in 2015 genomineerd voor de award van Talentvol Chef: "Hij heeft bij &samhoud places zijn feilloze gevoel voor de allerhoogste gastronomie ontwikkeld en heeft nu, als mede-eigenaar en chef van Daalder, maar één streven: het restaurant binnen korte tijd naar de hoogste regionen brengen. Zijn gerechten blinken uit in precisie, subtiliteit, balans en verfijning."