De 9 genomineerden voor de Koks! Innovatie Trofee zijn bekend. Er zijn 5 awards te vergeven, verdeeld over 3 categorieën.
Dat schrijft het Kokskwartet. Het is de vierde keer dat de wedstrijd plaatsvindt; er waren dit jaar 31 inzendingen. Volgens juryvoorzitter Nelleke Meinders was het niveau deze keer opmerkelijk hoog. "Er zitten veel innovaties tussen die daadwerkelijk iets toevoegen."
"Je merkt aan alles dat de Koks! Innovatie Trofee steeds meer begint te leven en dus ook betere deelnemers trekt. Het wordt voor de jury een behoorlijke klus om de categoriewinnaars en de totaalwinnaar vast te stellen."
Genomineerden
De genomineerden in de categorie Concept & Management zijn: bake-off aan bed (Panesco), koelcontainers voor afdelingen (Holland Foodservice) en het 10-plaks-belegconcept (Zwanenberg). De genomineerden in de categorie Apparatuur zijn: VarioCooking Center (Frima Benelux), magnetische mesbeschermers (Homeij) en 'Nutri-Pulse kookt revolutionair anders' (Nutri-Pulse).
De genomineerden in de categorie Food & Beverage zijn: 'Minder vet en toch lekker' (CSM Benelux), jus in vlokken (Nestlé Professional) en duurzaam gerookte vis (Vishandel Almelo).
Publieksprijs
Uit de 3 categoriewinnaars wordt dus ook een totaalwinnaar gekozen. Daarnaast wordt dit jaar weer de publieksprijs vergeven. Eenieder kan tot maandag 12 september stemmen.
De dag erna worden alle winnaars bekendgemaakt.
Bron: Kokskwartet.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

