Peter Klosse en Angélique Schmeinck houden woensdag 9 februari een inspiratiesessie over culinaire creativiteit.
De sessie richt zich op verruiming van culinair creatief denken, patroondoorbrekend smaakdenken en bewustwording van culinaire succesfactoren. Tijdens de dag staan de boeken SmaakVrienden van Schmeinck (afbeelding) en Het Proefboek van Klosse centraal.
Mindmappen
"Smaakrelaties en smaakverbindingen worden transparant gemaakt welke leiden naar nieuwe creaties", aldus een woordvoerder. "Met 'culinair mindmappen' laten we je vermogen culinair groeien met optimaal gebruik van verbeelding en associatie om patronen verantwoord te doorbreken."
"Ook komt de snelle techniek 'culinaire dynamische brainwriting' aan bod die in teamverband een enorme synergie in ideeën oplevert. Technieken die bijdragen aan de ontwikkeling van gerechten met karakter en signatuur."
Praktisch
De sessie vindt van half elf tot vijf uur plaats bij Hotel Gastronomique De Echoput in Hoog Soeren. Het aantal reserveringen is beperkt en de kosten zijn 145 euro per persoon. Reserveren.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.
Facebook-account Horeca Entree.

