Innovatie

Kerst Take Away-menu bij Okura's kookstudio

Gasten die eind dit jaar thuis willen genieten van een kerstdiner op Michelinsterniveau, kunnen terecht bij Okura.

Okura’s kookstudio Taste of Okura biedt dit jaar namelijk het zogetehen Kerst Take Away-menu aan. Dit is bedoeld voor mensen die met kerst liever thuis blijven en daar, zonder veel tijd in de keuken te hebben doorgebracht, toch een kerstdiner op Michelinsterniveau willen serveren.

Het Kerst Take Away-menu bestaat uit drie gangen, eventueel aangevuld met een vierde gang en een kersttaart. De gerechten zijn door Okura's chefs al uitvoerig voorbereid.

De bereidingstijd bedraagt maximaal één uur voor vier gangen.

Gerechten

Het menu bestaat uit onder andere een sous-vide van kabeljauw met ingemaakte prei en een velouté van vichyssoise, geparfumeerd met gastrique van sinaasappel. Het hoofdgerecht is een magret de caneton met zalf van maïs, zoetzuur van biet en een jus van steranijs met vanille.

In beperkte hoeveelheid is tevens een Zen Garden-kersttaart beschikbaar om het kerstdiner extra feestelijk mee af te ronden.

Bestellen
Gasten kunnen Okura’s Kerst Take Away-sterrendiner bestellen via de website Taste-of-okura.nl. Bestellen kan tot maandag 20 december. Het driegangenmenu kost 45 euro, het viergangenmenu 57,50 euro.

De Okura Zen Garden-kersttaart is verkrijgbaar voor 48 euro.

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.
Facebook-account Horeca Entree.