Restaurant De Librije in Zwolle wordt op de Miljonair Fair door cateraar Foodlab nagebouwd onder het motto 'De Librije op Reis'.
Het is de eerste keer dat dit concept wordt gerealiseerd en zal in de toekomst ook beschikbaar zijn voor andere vipevents. Het restaurant zal zo exact mogelijk worden nagebouwd: van de stoelen met geborduurd logo tot de kroonluchter aan toe.
Eten en drinken
Ook het eten en de bediening zullen precies zijn zoals in De Librije. De menu’s en wijnarrangementen zijn speciaal voor de Miljonair Fair samengesteld waarbij met exclusieve producten en streekproducten wordt gewerkt, de signatuur van Jonnie Boer.
Foodlab..
Theo Lens, directeur van Foodlab en East Side Productions bedacht het concept 'De Librije op reis' samen met Jonnie en Thérèse Boer, de eigenaren van het Zwolse driesterrenrestaurant.
..on Tour
'De Librije op Reis' valt onder Foodlab on Tour, een samenwerkingsverband van Food on Tour, het Cateringbedrijf van De Librije, en Foodlab. 'De Librije op Reis' is het eerste initiatief van deze samenwerking.
Reserveren
Wie aanwezig wil zijn in het nagebouwde sterrenrestaurant, moet tijdig reserveren. Het restaurant kent, net als in Zwolle, een beperkte capaciteit. Er kunnen maximaal veertig gasten tegelijk aanwezig zijn.
De Miljonair Fair is van vrijdag 11 tot en met maandag 14 december in het Holland Complex van RAI Amsterdam.
Ook onze horecanieuwsbrief ontvangen? Klik hier.
Horeca Entree zit ook op Twitter.

