Syntens houdt dit jaar in elke provincie de minitrendtours PUUR Ontdekken voor ondernemers met passie voor puur en authentiek eten.
Tijdens zo'n trendtour die telkens één dag duurt, gaan twintig ondernemers op ontdekkingstocht naar eerlijk en echt eten. De deelnemers reizen gezamenlijk naar regionale locaties om daar 'Nederlandse pure en authentieke voorbeelden te ervaren', aldus Syntens.
Interactie
uit eerdere ervaringen tijdens Syntens-trendtours blijkt trouwens dat het meeste effect uiteindelijk komt van de niet-geplande, toevallige ontmoetingen. "De winst van de reis zit – meer nog dan in de bestemming - in de interactie tussen de reisgenoten, de uitwisseling van ideeën, het combineren van kansen en mogelijkheden", aldus Syntens.
"Ondernemers met een open mind slagen hierin het best."
Praktisch
De minitrendtours in Overijssel en Noord-Brabant zijn al geweest. De kosten voor een andere minitour zijn 195 euro (één per onderneming, inschrijving op basis van volgorde aanmelding en) en duurt telkens van 08.30 uur tot 22.00 uur.
---
Horeca Entree heeft een nieuwe Twitter-account.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

