Innovatie

PINC.Food-congres: inspiratie omtrent voedsel

In Hotel Theater Figi in Zeist is maandag 8 november het PINC.Food-congres om vanuit een andere invalshoek naar voedsel te leren kijken.

Het congres biedt een verzameling visuele presentaties, intrigerende verhalen en innovatieve ideeën. De focus van PINC.Food ligt in eerste instantie niet op kennisoverdracht, maar op inspiratie.

PINC wil de bezoeker vanuit een andere invalshoek naar voedsel laten kijken.

Passie voor food
Tijdens PINC.Food wordt een breed scala aan vernieuwende inzichten en grensverleggende ervaringen vanuit verschillende achtergronden gepresenteerd. Wat de sprekers bindt, is hun passie voor food in de breedste zin van het woord.

"Geen opgeheven vingertjes, maar zinnige 'richtingaanwijzers'", aldus een woordvoerder. "Tien spannende sprekers worden afgewisseld met onverwachte intermezzo’s. PINC.Food gaat over smaak, innovatie, supermarkten, indianen, zelf koken, foodmiles, biologisch, tomaten, enzovoort."

Duurzaam

"PINC.Food zal de problemen rond de productie van duurzaam, biologisch eten en drinken – en alles wat daar mee samenhangt – zeker niet oplossen. Toch is het met gelijkgestemden op een no-nonsensemanier luisteren en kijken naar wat sprekers ons te vertellen hebben, een uiterst effectief middel om vooruit te komen."

Praktisch
Toegang tot het congres kost 295 euro (exclusief btw). Dat is inclusief lunch en een naborrel. Een tweede persoon uit hetzelfde bedrijf of dezelfde organisatie ontvangt 45 euro korting. Meer informatie en/of inschrijven.

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.