Op landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek verschijnt in het eerste weekend van mei het pop-uprestaurant Blossom.
Dit is een initiatief van Bigfish. Die organiseert evenementen, regelt catering, zet concepten zoals pop-uprestaurants neer en verzorgt communicatie. Het label is opgezet door Camiel Vlasman (Verse Geesten, Hyper Hyper en Peace in the Park) en Mat Buitelaar (restaurant Eten, Foodlab en Matz Catering).
Het is niet de eerste keer dat Bigfish een pop-uprestaurant opent.
Pop-uprestaurant
De precieze locatie van het pop-uprestaurant op het landgoed (afbeelding) is geheim. Reserveren kan alleen via de website, waarna gasten een wachtwoord ontvangen. De bedoeling is om dit zelfbenoemde pop-uprestaurantconcept met regelmaat in het land te laten verschijnen.
Deelnemers betalen 50 euro en krijgen daarvoor entertainment, amuses, 'social food in 4 gangen'. Voor drank moet apart betaald worden.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

