Italiaans restaurant Enoteca, onderdeel van het nieuwe Eden Manor Hotel in Amsterdam, lanceert haar eigen magazine.
Het 40 pagina's tellende Enoteca Magazine is een welkomstcadeautje van het restaurant aan haar buren in Amsterdam-Oost en wordt huis aan huis verspreid. Het blad introduceert het jonge team van Enoteca, haar filosofie en haar keuken.
Ook staat het magazine stil bij de uitgebreide, Italiaanse wijnkaart van het restaurant en de eigen productlijn van olie en azijn.
Italië
Verder ging het blad op zoek naar een link tussen Italië en Amsterdam-Oost. Zodoende staat er een interview in met cabaretier Viggo Waas en een inwoner van Amsterdam-Oost. Beide vertellen over hun liefde voor Italië.
Sterkoks
Mede geïnterviewd voor het magazine zijn sterkoks Peter Gast van restaurant 't Schulten Hues in Zutphen en Niven Kunz van Niven in Rijswijk. De 2 koks reizen eind september en eind november ook af naar Enoteca om er een sterrenmenu te koken.
Lancering
Jan Willem 't Hooft, general manager van het nieuwe hotel, overhandigt het eerste Enoteca Magazine vrijdag 22 juli aan Viggo Waas. Daarbij is ook Peter Gast aanwezig.
Eden-hotel
Het nieuwe Eden-hotel is gevestigd in het totaal gerenoveerde, voormalige Burgergasthuis. Vóór de verbouwing was het monumentale, negentiende-eeuwse pand van in gebruik als stadsdeelkantoor.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

