Moët & Chandon introduceert in Nederland ’s werelds eerste champagne die specifiek is ontwikkeld om te drinken met ijs.
Dat schrijft NU.nl. Moët & Chandon toonde zijn Moët Ice Impérial, zoals deze champagne heet, dinsdag 17 mei aan het publiek in het Amsterdamse restaurant Nevy. Chef de Cave Benoît Gouez van het champagnehuis: "De wijn is specifiek ontwikkeld om de smaakbeleving, ook bij versmelting met het ijs, te behouden en te intensiveren."
Bob Bron, directeur van Moët Hennessy Nederland, voegt daaraan toe: "Wij hebben een nieuwe gelegenheid gecreëerd om champagne te drinken, buiten de traditionele momenten om."
Horeca
Moët Ice Impérial is verkrijgbaar bij een select aantal slijterijen in Nederland en wordt geserveerd in enkele exclusieve horecagelegenheden.
Bron: NU.nl.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

