Innovatie

Siegerts Broodje Aap wint Maastrichter Star

Echt Broodje Aap van bakkerij Carl Siegert heeft woensdag 2 februari de Maastrichter Star toegekend gekregen.

Dit gebeurde op de EFFF. De Maastrichter Star is de jaarlijkse innovatieprijs voor een gastronomisch product. Het is een initiatief van Culibooks-Euroffice, uitgever van onder andere Culinaire Saisonnier, Saisonnier France, Patisserie Desserts, KoksKoerier en Pastry in Europe.

Totaalconcept
Juryvoorzitter Norbert Koreman roemt Car Siegert voor zijn Echt Broodje Aap. "Hij heeft een totaalconcept bedacht, inclusief internet en sociale media, dat een stukje brood uit de anonimiteit brengt en ineens bijzonder maakt. Briljant."

Broodje aap
Voor het concept Echt Broodje Aap wordt elk broodje geserveerd met een broodjeaapverhaal. Of het verhaal waar is of niet, is te vinden op de website. Daar staan steeds nieuwe, sterke verhalen en filmpjes op.

Ook kunnen bezoekers hun eigen verhalen en filmpjes uploaden.

Afbeelding
Op de afbeelding Carl Siegert met zijn prijs. Fotograaf: Fred Docter.

---
Twitter-account
Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.

Facebook-account
Horeca Entree.