Innovatie

Sterrestaurant viert jubileum met xl-boek

Restaurant 't Schulten Hues in Zutphen (*) bestaat acht jaar en viert dat met de uitgave van het boek Portfolio XL.

Acht is het geluksgetal van chef-kok Peter Gast. Dat vond hij een goede reden om iets moois te doen voor die mensen die de afgelopen acht jaar ’t Schulten Hues wisten te waarderen.

Portfolio XL

Portfolio XL heeft het formaat van 0,5 bij 0,7 meter en staat in het tekent van food, fashion en design. Het boek wordt zondag 17 oktober gepresenteerd bij CILO in Zutphen, dat haar tienjarige bestaan viert.

Naast de presentatie van het boek vindt een evenement plaats met het thema food, fashion en design.

Chef-koks
Negen chef-koks zullen deze dag gerechten bereiden. Dit zijn Kars van Wechem van Restaurant de Saffraan uit Amersfoort en Rik Jansma van Restaurant Basiliek uit Harderwijk, Edwin Somang van Restaurant One uit Roermond en Pieter Bosters van Restaurant Mijn Keuken uit Wouw, Nicolas Belot van Restaurant Savarin uit Rijswijk en Niven Kunz van Restaurant Niven ook uit Rijswijk, Frank Schipper van Restaurant Fris uit Haarlem en de chef-koks van Restaurant Apicius uit Castricum en Brasserie 't Amsterdammertje uit Loenen a/d Vecht.

Samenwerking

Portfolio XL is tot stand gekomen door samenwerking van restaurant ’t Schulten Hues, modehuis Nuy, woondesign CILO, uitgeverij KunstMag, fotograaf Peter Casell, drukkerij Tesink en vormgever Harald Slaterus.

Op de afbeelding een pagina uit het boek Portfolio XL.

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.