Innovatie

Toekomst keuken centraal bij Eten & Drinken

Op het Malieveld in Den Haag vindt vanaf morgen het nieuwe, gastronomische evenement Eten & Drinken 2010 plaats.

Het evenement dat tot en met zondag 15 november duurt, biedt een blik op de keuken van de toekomst en omvat een theater voor bekende chef-koks, een groots opgezette markt, een keur aan wijnen en veel restaurants.

Op de kaart
Met RTL als mediapartner wil Eten & Drinken 2010 Nederland als vooruitstrevend en toonaangevend evenement op de culinaire kaart zetten. "Dit evenement is vernieuwend voor Nederland", stelt creative director Arthur Kloos van Eten & Drinken Evenementen.

Onder één dak
Het evenement brengt fameuze chef-koks, gerenommeerde restaurants, wijnimporteurs en talloze exposanten met bijzondere producten onder één dak en biedt bovendien een breed scala aan workshops en masterclasses. Kloos: "In andere landen heeft de toenemende interesse voor wijn, delicatessen en koken al geleid tot grootschalige beurzen en evenementen voor de consument. Nu is Nederland er ook klaar voor."

De organisatie vindt dat Eten & Drinken 2010 zich qua opzet en allure kan meten met de Alimentaria van Barcelona, de BBC Good Food Show van Birmingham en de Salone del Gusto van Turijn.

Tv-serie
Voorafgaand aan het evenement zond RTL een gelijknamige televisieserie uit waarin de restaurants en foodtrends van Den Haag werden belicht.


Ook onze horecanieuwsbrief ontvangen? Klik
hier.
Horeca Entree zit ook op
Twitter.