In Sofitel Legend The Grand Amsterdam is vrijdag 5 en zaterdag 6 november voor de vierde keer Stars, Food & Art.
Op Stars, Food & Art wordt een verbinding gelegd tussen kunst en hoogstaand culinair genot door twaalf internationaal gerenommeerde chefkoks, gezamenlijk goed voor 24 Michelinsterren.
Signature dish
Tijdens de twee gala-avonden zullen de chefs, vanuit de keuken van chef Aurélien Poirot, elk hun eigen signature dish bereiden. De chefs werken hierbij nauw met elkaar samen. Dit terwijl de meeste chefs elkaar niet of nauwelijks kennen.
Sommelier Hans Tuin van The Grand selecteert en schenkt de bijpassende wijnen.
Chef-koks
De volgende chefs doen mee aan de vierde editie:
* Thomas Bühner, La Vie (Osnabrück, Duitsland) **.
* Arnoud Donckele, Résidence de la pinède (St. Tropez, Frankrijk) **.
* Philippe Gauvreau, Philippe Gauvreau (Lyon, Frankrijk) **.
* Andréas Mayer, Mayer's (Zell am See, Oostenrijk) **.
* Giovanni D'Amato, Il Rigoletto (Reggiolo, Italië) **.
* Christophe Bacquié, Le Monte Cristo (Castellet, Frankrijk) **.
* Jean Sulpice, L'Oxalys (Val Thorens, Frankrijk) **.
* Moshik Ròth, 't Brouwerskolkje (Overveen, Nederland) **.
* Lucas Rive, de Bokkedoorns (Bloemendaal, Nederland) **.
* Erik van Loo, Parkheuvel (Rotterdam, Nederland) **.
* Mario Ridder, De Zwethheul (Schipluiden, Nederland) **.
* Paul van de Bunt, De Leuf (Ubachsberg, Nederland) **.
Reserveren
Een couvert kost 650 euro (zes gangen inclusief wijnen), waarvan een substantieel gedeelte ten goede komt aan de het project 'Samen in Amsterdam' van het Nederlandse Rode Kruis Amsterdam. In verband met een beperkt aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

