Restaurant Poppe in Zwolle lanceert een concept waarbij een kok én bedieningsmedewerker thuis bij gasten komen.
"Een feestelijk diner thuis is voor de gasten een gezellige en culinaire ervaring", aldus Poppe-eigenaar Sander Struick. "Voor de gastheer/-vrouw echter vaak een ware nachtmerrie. Het bedenken ervan is wel leuk, maar dan volgt het boodschappen doen, voorbereiden, koken en opdienen."
"En niet te vergeten de rommel die na afloop achterblijft. De gasten houden een leuke herinnering over aan een gezellige avond. Terwijl degene die het diner verzorgd heeft, verzucht blij te zijn dat de rompslomp weer achter de rug is."
Poppe Thuis
"Dat kan anders", redeneerde de horecaondernemers. "Met het concept genaamd 'Poppe Thuis' nemen we de minder leuke aspecten van een diner thuis uit handen. Dan kan ook de gastheer/vrouw onbekommerd genieten van een gezellige en culinaire ervaring en hoeft hij/zij geen gesprek aan tafel meer te missen."
"Geen beslommeringen, inkopen doen, koken, bedienen en opruimen. We verzorgen alles. Inclusief kookgerei, tafellinnen, servies, bestek en glazen. Een voor Zwolle en verre omgeving unieke servicen."
Kosten
De kosten van 'Poppe Thuis' worden begrensd door alleen een kleine toeslag te rekenen op de menukaartprijzen, niet op de dranken. "Verder zijn er geen kosten aan verbonden. Integendeel: omdat de gastheer/vrouw thuis zelf voor de dranken kan zorgen, kan het zelfs goedkoper zijn dan in het restaurant eten."
"Het is zelfs mogelijk om gerechten en dranken te bestellen die niet op de kaart staan, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kijk, en daar beleef ik nu plezier aan."
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

