In Apeldoorn is van maandag 13 tot en met woensdag 15 september weer de jaarlijkse Deli XL Foodservice Fair.
De Foodservice Fair is bedoeld voor de totale foodservicemarkt en staat dit jaar volledig in het teken van de eigen smaak van de horecaondernemer of kok. "Zij zijn immers de professionals die weten hoe gasten bediend moeten worden: met persoonlijke passie, unieke smaak en deskundig gastheerschap", aldus een woordvoerder.
"En daarvoor biedt Deli XL samen met haar leveranciers op de beurs alles wat de vakman nodig heeft."
Proefgebieden
Onder het thema 'Proef je eigen smaak' brengt Deli XL op de beurs vragen en oplossingen bij elkaar. Zo vinden ondernemers en managers op het paviljoen 'Proef je eigen resultaat' efficiency-verhogende en kostenbesparende programma’s en diensten.
Koks vinden op het paviljoen 'Proef je eigen assortiment' alles op het gebied van vers, convenience, wijn, koffie en non food. Op het derde paviljoen 'Proef je eigen innovatie' maken bezoekers kennis met de laatste trends en ontwikkelingen.
Bij 'Proef je eigen inspiratie' wordt kennis gedeeld tijdens presentaties, kookdemonstraties, workshops en seminars.
Highlights
Op de beurs presenteren ruim honderdzestig leveranciers zich. Iedere dag vinden er demonstraties en evenementen plaats. Zo zal er op maandag een trendsessie zijn voor de horeca, met input van Shoot my Food, is er op dinsdag een seminar over gastvrijheid in de zorg en vindt de ontknoping van de Koks! Innovatie Trofee plaats.
De woensdag staat in het teken van maatschappelijk verantwoord ondernemen, waar organisaties kennis en ervaringen delen over duurzaam ondernemen.
Registratie
Voor eenvoudige en snelle toegang tot de Deli XL Foodservcie Fair 2010 kunnen bezoekers zich registreren op de website. De beurs vindt plaats in de Americahal in Apeldoorn en is maandag 13 september geopend van 11.00 – 21.00 uur en op dinsdag en woensdag van 11.00 – 18.00 uur.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

