HotelloTOP heeft de eerste HotelloTOP Prestige Award uitgereikt aan studenten van de Hotel Management School Maastricht.
De award is bedoeld voor studenten met het beste afstudeerproject. Het ging deze eerste keer om 4 Duitse studenten die een project ontwikkelden voor Ganz & Gar.
Dat is weer een initiatief van de 5 Nederlandse versbedrijven Farm Fresh, Henri, W&G Groep, Bos Seafood en Van Gelder Groente.
Het onderzoek
De studenten moesten advies geven over op welke wijze en met welke koelverse producten Ganz & Gar het beste binnen de institutionele markt in Nord-Rhein-Westfalen zou kunnen opereren. Winstgevendheid was daarbij natuurlijk van belang.
Het resultaat
Het resultaat van het onderzoek was onderverdeeld in 4 aanbevelingen: de aanpassing van het assortiment, aanpassing van de website, een professionele en betrouwbare uistraling en het gebruik van de onderzochte lijst met contactpersonen.
Ganz & Gar bracht enkele aanbevelingen inmiddels al in de praktijk.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

