Op de gloednieuwe Fine Food Professional presenteren de genomineerden voor GaultMillau 2012 zich.
De Fine Food Professional is bedoeld als tegenhanger van de Wine Professional en een initiatief van The Wine & Food Association. 70 procent van de tijd en ruimte is er gereserveerd voor fine-foodproducten. De overige 30 procent is gericht op wijn en overige producten als accesoires.
Masterclasses
Anders dan bij de Wine Professional staat bij Fine Food Professional een interactief, thematisch programma van masterclasses centraal met het accent op fine food. Verschillende topchefs zijn daarbij aanwezig. Ook zijn er lezingen en presentaties.
GaultMillau
Ten slotte is op de Fine Food Professional de presentatie van de genomineerden voor de GaultMillau 2012-awards voor de talenten van het jaar. Juryleden hiervoor zijn onder andere Jonnie Boer, Jannis Brevet, François Geurds, Gerrit Greveling, Roy Pelgrim, Michael Daals, Ronald Opten, Thérèse Boer, Edwin van de Goor en Alex Klein.
Praktisch
De Fine Food Professional is gratis toegankelijk voor horeca- en wijnprofessionals na online registratie of op uitnodiging. Online registratie is mogelijk vanaf donderdag 1 september.
De Fine Food Professional vindt plaats op maandag 3 oktober in het NH-hotel Barbizon Palace in Amsterdam. De dag ervoor is op dezelfde locatie het 23ste Proefschrift Wijnconcours.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

