In de Zeelandhallen Goes is van maandag 28 februari tot en met woensdag 2 maart de Horecabeurs Goes 2011.
Het is de 48ste editie van de vakbeurs voor horecaondernemers uit Zeeland, Brabant en Vlaanderen. Naast exposanten uit de horecasector zijn er kookdemo's van televisiekoks Pierre Wind en Rudolph van Veen.
Trofees
Tevens vinden de horecavakwedstrijden om de Zilveren Mossel Trofee en Zilveren Oester Trofee plaats. Op de maandag strijden mbo-scholen om de Zilveren Mossel Trofee. Verschillende keuken- en bedieningsteams bereiden en serveren dan een driegangenmenu.
Vorig jaar wonnen de leerlingen van De Rooi Pannen uit Tilburg.
Oester
Op de dinsdag strijden teams bestaande uit een professionele kok en gastheer/-vrouw om de Zilveren Oester Trofee door een viergangenmenu te bereiden en serveren. Restaurant Bottles uit Sas van Gent won in 2010 deze trofee.
De jury
De jury bestaat onder andere uit Robert Kranenborg en Richard Ekkebus. Laatstgenoemde vliegt over uit Hongkong en is directeur van Culinairy Operations and Food and Beverage van het tweesterrenrestaurant The Landmark Mandarin Oriental.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

