Op Horecabeurs Goes 2011 vinden weer de horecavakwedstrijden om de Zilveren Mossel Trofee en Zilveren Oester Trofee plaats.
De 48ste editie van deze vakbeurs voor horecaondernemers uit Zeeland, Brabant en Vlaanderen is in 2011 van zondag 28 februari tot en met dinsdag 2 maart. Ze vindt zoals vanouds plaats in de Zeelandhallen Goes.
Op de beurs staan natuurlijk talloze stands en is het mogelijk om het Delicatessenplein of de Bierboulevard te bezoeken.
Wedstrijden
Ook zullen scholen en professionals weer deelnemen aan de kook- en serveerwedstrijden Zilveren Mossel en Zilveren Oester. De gerechten worden beoordeeld door een vakjury, waaronder Robert Kranenborg.
Trofees
Op de maandag strijden mbo-scholen om de Zilveren Mossel Trofee. Verschillende keuken- en bedieningsteams bereiden en serveren dan een driegangenmenu. Vorig jaar wonnen de leerlingen van De Rooi Pannen uit Tilburg.
Op de dinsdag strijden teams bestaande uit een professionele kok en gastheer/-vrouw om de Zilveren Oester Trofee door een viergangenmenu te bereiden en serveren. Restaurant Bottles uit Sas van Gent won in 2010 deze trofee.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.
Facebook-account Horeca Entree.

