Leveranciers

Kleinschalige vers-vakbeurs voor de horeca

In Lent bij Nijmegen is op maandag 20 en dinsdag 21 september de regionale horeca-versbeurs 'Smaak Maken Fresh Food Fair 2010'.

Deze beurs tijdens de Week van de Smaak is geïnitieerd door de Stichting Smaakmaken. Hij is bedoeld voor culinaire vakmensen die er kennis kunnen maken met een aantal bevlogen, regionale versspecialisten.

Bijzonder aan deze horecabeurs die nu voor de tweede maal plaatsvindt, is de kleinschaligheid en de focus op verse, smaakvolle producten.

Smaakmaken
Stichting Smaakmaken begon als een samenwerkingsverband van zo’n tien ondernemers in (globaal) de regio Gelderland met elk hun eigen specialiteit in verse producten. Zij kennen elkaar via klanten aan wie zij leveren: horecaondernemingen, van eetcafé tot sterrenrestaurant.

Om zich enthousiast en professioneel te kunnen presenteren, klanten van informatie en nieuwe ideëen te voorzien én contacten met elkaar te delen, besloten ze vorig jaar samen Fresh Food Fair op poten te zetten.

Producten
Op de 'Smaak Maken Fresh Food Fair 2010' laten de deelnemers hun eigen noviteiten op het gebied van vers en culinair zien in presentaties en masterclasses. Er worden producten aangeboden als Oregional-streekvlees, wildwijnen, vergeten groenten, mini-groenten, sappen, zelf samen te stellen roerbakmixen, vis, brood-spijscombinaties en zoete lekkernijen.

Ook zijn er een olijven-clinic en livedemonstraties waarbij meerdere koks nieuwe ovens showen

Aanmelden
'Smaak Maken Fresh Food Fair 2010' vindt plaats van 14.00 uur tot 22.00 uur in het Wijnfort in Lent. Horecaprofessionals kunnen zich kosteloos aanmelden.

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.