Leveranciers

Koks en gastvrouwen leren elkaars vak

Studenten van de opleidingen Kok en Gastheer-/vrouw in Arnhem krijgen aanvullende lessen van elkaars vak.

(Photo: DNY59, iStockphoto)

Dit onder de vlag van de nieuwe Culinary & Hospitality Academy, die dinsdag 14 september van start gaat. Voor de opleiding werken zestien horecaondernemingen in Arnhem en de Rijn IJssel Vakschool Wageningen samen.

Gecombineerd
De Culinary & Hospitality Academy is een speciale, gecombineerde opleiding voor studenten van de opleidingen Kok en Gastheer/-vrouw in Arnhem. De huidige eerstejaarsstudenten krijgen binnen de Culinary & Hospitality Academy de kans om een meer complete horecaopleiding te volgen.

Hierbij krijgen de studenten van de opleiding Gastheer/-vrouw aanvullende lessen uit de koksopleiding en leren de koks de kneepjes van het vak van gastheer/gastvrouw.

Workshops
De horecaondernemingen en het servicepunt zullen onder andere workshops verzorgen die geïntegreerd zijn in hun dagelijkse praktijk en zullen te herkennen zijn aan een wandplaquette.

Bedrijven
De betrokken bedrijven zijn: Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, Brasserie De Boerderij, Dining 56, Dudok Arnhem, Goed Proeven, Golden Tulip Arnhem-Velp, Hotel De Bilderberg, Hotel Haarhuis, Hotel Van der Valk Arnhem, Landgoed Hotel Groot Warnsborn, Luxor Live, NH Rijnhotel, Restaurant Zwagers, Servicepunt Detailhandel en Horeca, The Hunting Lodge en Zilli Arnhem.

Samenwerking
De samenwerking is mede tot stand gekomen op initiatief van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), Servicepunt Detailhandel en Horeca Arnhem en Rijn IJssel Training & Opleiding.

Bron: KHN.
 

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.