Leveranciers

Masterclass chefs over smaak van vroeger

Bij Sligro A'dam geven 14 (buitenlandse) chefs maandag 26 september masterclasses over de smaak van vroeger.

Het gaat om Lucas Rive, Mark Gratama, Rudolph van Veen, Neven Maguire, Dimitri Roels, Edwin van Gent, Kirsten Vanwildemeersch, Rob van der Hoeven & Bennie Brom, Joop Kaldenberg, Michel Hanssen, Guido Robert en Arthur Tuytel.

Terug naar de basis
"Zij gaan vanuit hun visie terug naar de basis", schrijft Sligro. "Even geen schuimpjes, torentjes en gelei, maar basistechnieken, ambacht en streekproducten. Zo komen slimmigheidjes uit de praktijk aan bod vanuit de tijd dat met volledige keukenbrigades vanuit basis en pure ingrediënten een gerecht werd opgebouwd."

"Ook wordt ruim aandacht gegeven aan de technische delen van het rund en lam en de bereiding hiervan."

De dag is ingedeeld in 4 masterclasses en vindt plaats bij Sligro Amsterdam. Er is een beperkt aantal plaatsen.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.