Leveranciers

Prof- en leerlingkoks koken voor Japan

Een aantal topkoks kookt woensdag 13 april voor Japan. Horeca-studenten van Zadkine sluiten zich hier nu bij aan.

Koks als Herman den Blijker, Jim de Jong en Marcel van Zomeren en nog een aantal collega’s uit Rotterdam prepareren een vegetarisch benefietdiner. Horeca-studenten van Zadkine wilden dit op hun school niet ongemerkt voorbij laten gaan en hebben besloten om zich bij deze avond aan te sluiten.

Zij bereiden dan diners bij 2 van de in totaal 3 restaurants van Zadkine.

Betrokkenheid
Docent Herbert Herruer vind het initiatief zeer sprekend voor de betrokkenheid van de studenten. "Hiermee laten ze niet alleen zien dat zij bezig zijn met grootse problemen in de wereld, ook laten zij zien dat prachtige initiatieven die in Rotterdam worden ontwikkeld niet ongemerkt voorbij gaan."

Asian Glories
Initiatiefneemster van het grote benefietdiner is Jenny Loh, van restaurant Asian Glories in Rotterdam. De gehele opbrengst van de avond bij Asian Glories en Zadkine zal ten gunste komen aan de slachtoffers van de ramp in Japan.

Gekozen is voor de stichting Tzu Chi, de grootste boeddhistische organisatie ter wereld.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.