Volgend jaar gaat de Cees Helder Academie van start die als eerste een opleiding tot gastronomisch ondernemer heeft.
De Cees Helder Academie is een samenwerkingsverband van ROC Mondriaan, ROC Zadkine en Albeda College. Het doel van de opleiding Gastronomisch Ondernemer is studenten uit te rusten met alle benodigde kennis en vaardigheden om succesvol een eigen gastronomische onderneming te starten.
Vier pijlers
Het studieprogramma kent vier pijlers: ondernemerschap, managen, gastronomie en ondernemersvaardigheden. De opleiding is geschikt voor iedereen die op een leidinggevende positie in de horeca werkt en toe is aan het opstarten van een eigen onderneming in de gastronomische sector.
Helders visie
Op de opleiding staat de visie van de Rotterdamse driesterrenkok Cees Helder centraal. Bovendien vindt persoonlijke coaching en samenwerking met professionals uit het bedrijfsleven plaats.
Meer informatie
De opleiding start in februari 2010, waarbij de lessen zowel in Rotterdam als in Den Haag plaatsvinden. Hij duurt twee jaar en vindt telkens plaats op de maandag. Het niveau is mbo+.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

