Zo'n 40 topkoks heropenen op maandag 25 april en dinsdag 26 april een geheel vernieuwde vestiging van Sligro in Veghel. Deze horecagroothandel is onderdeel van het 3.0-concept, dat in 2014 werd geïntroduceerd.
Niet alleen sterrenkoks zoals Soenil Bahadoer (Lindehof**), Gerard Wollerich (Wollerich*), Erik van Loo (Parkheuvel**), Hans van Wolde (Beluga**), Ron Blaauw (Ron's gastrobar*), Yuri Wiesen (Wiesen*) en Dennis Middeldorp (Sense*), zullen tijdens de 2 openingsdagen op het podium staan en masterclasses geven. Ook Robèrt van Beckhoven van Heel Holland Bakt, Angélique Schmeinck van 24Kitchen en de voltallige jury van Masterchef geven kookpresentaties en workshops aan de gasten. Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk geeft bovendien een drum- en percussie-optreden op Big Green Eggs-barbecues.
Het voorbeeld
Sligro Veghel is onderdeel van de nieuwe 3.0-formule, waarij een groot assortiment, het testen en beleven van producten en een marktgevoel centraal staan. Zo zijn in Veghel 45.000 producten te vinden, waarvan er 5.000 nieuw zijn in het assortiment. De zelfbedieningsgroothandel van 12.000 vierkante meter is volgens het bedrijf daarmee het voorbeeld en uitgangspunt bij de doorontwikkeling van andere Sligro-vestigingen in Nederland en België de komende jaren. De eerste 3.0-vestiging opende in 2014 in Maastricht en daarna volgden Gouda, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Enschede.



