Leveranciers

Strijd om Zilveren Mossel en Oester

In het nieuwe gebouw van ROC Zeeland in Middelburg barst volgende week de strijd weer los om de Zilveren Mossel en Zilveren Oester.

De wedstrijden vinden plaats tijdens de zogeheten Fish & Shellfish Food Fair 2010.

Zilveren Mossel
Op de maandag strijden acht keuken- en bedieningsteams van Nederlandse en Belgische horecaopleidingen om de Zilveren Mossel-trofee. De teams moeten een driegangenmenu bereiden en serveren. Het menu moet bestaan uit vis, schaal- en schelpdieren. Met uitzondering van het dessert, dat is naar eigen keuze.

Bij het menu dienen bijpassende wijnen worden uitgezocht door de gastheren/-vrouwen. De winnaars mogen de wisseltrofee een jaar lang in hun bezit houden.

Zilveren Oester
De dag erna strijden acht professionele koks en gastheren/-vrouwen om de Zilveren Oester-trofee. De koks bereiden een viergangenmenu voor acht personen. In het voorgerecht, tussengerecht en het hoofdgerecht wordt met vis, schaal- en schelpdieren gewerkt. Het dessert is naar eigen invulling.

De gastheer/-vrouw presenteert het gerecht met bijpassende wijnen en moet een show-/presentatietafel maken.

--
Horeca Entree heeft een nieuwe Twitter-account
.
Nieuwsbrief
Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.